Ejendomsservice i København

Står du og mangler en vicevært? Ejendomservice
Udover rengøringsservice tilbyder vi hos KvalitetsRengøring også ejendomsservice i København og tager os gerne af din ejendom, hvis den er lokaliseret i hele Storkøbenhavn og omegn. Er du på jagt efter en til at varetage de daglige opgaver i boligforeningen? Så har vi løsningen for dig.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten:
Ejendomme er ikke alle ens, og derfor er vi klar over, hvor vigtigt det er, at vores kunder får leveret en ydelse, der er skræddersyet alt efter deres ønsker. Derfor sætter vi os til fulde ind i hvordan netop din ejendom fungerer, så vi kan løse opgaven til fuld tilfredshed. Vi udfører kvalitetsarbejde og vores team af pålidelige og servicemindede medarbejdere står altid klar til at udføre arbejdet til fulde. Vores medarbejdere har ikke blot den rette erfaring, men også engagement i at vedligeholde din ejendom, og et gå-på-mod uanset opgavernes størrelse og karakter.

Derfor kan vi måske ikke siges at være de billigste på markedet, men til gengæld kan vi konkurrere på kvaliteten, da vi ikke går på kompromis med niveauet. Vi ved hvor vigtig ejendomsservice er for at vedligeholde en ejendom og sørge for, at dets beboere har de bedst mulige omgivelser.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Trappevask
  • Vinduespolering
  • Viceværtservice
  • Affaldssortering
  • Fejning
  • Og andre opgaver

Kontakt KvalitetsRengøring Aps i dag for et godt tilbud:
Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 22577898 eller på mail info@kvalitetsrengoring.dk og høre nærmere omkring, hvad vi kan tilbyde dig. Skulle du have spørgsmål eller lignende, så tøv endelig ikke med at ringe, maile eller udfylde kontaktformularen herinde. Vi kommer derefter ud til en snak og inspektion af opgaven, så vi kan skræddersy det perfekte tilbud til dig, så vi sikrer, at du får løst din opgave til fulde.