Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring i København


Mangler du rengøring af din virksomhed?

Hos KvalitetsRengøring leverer vi rengøring til både store og små virksomheder. Vi har mange års erfaring indenfor området, og har med årene opbygget en bred kundeportefølje. Dette betyder, at vi kan klare alle opgaver, uanset art og form.

Rengøring er en tillidssag og noget vi ved, at vores kunder er meget sensitive omkring. Det er yderst vigtigt, at de lokaler I befinder jer i, i mange timer i døgnet, opfylder kriterierne for et godt arbejdsmiljø. Derfor tilbyder vi også en professionel rengøringsservice og garanterer, at vores team af fagligt dygtige medarbejdere kan klare rengøringen til kundens største tilfredshed.

Vi tilbyder erhvervsrengøring hele Storkøbenhavn:
KvalitetsRengøring dækker Storkøbenhavn og Roskilde, og vores dygtige medarbejdere er alle grundig oplært, så du trygt kan stole på, at rengøringen er i de rette hænder. Hvad enten du har en servicevirksomhed, en produktionsvirksomhed, eller anden form for erhverv, så er vores fornemmeste opgave at skabe rare og rengjorte omgivelser for dig og dine medarbejdere. Det er en opgave, som vi sætter en dyd i at udføre. For os er rengøring ikke bare rengøring, og vi stræber altid efter at opfylde kundens behov til fulde.

            • Derfor kan vi også tilbyde følgende.
            • Daglig rengøring
            • Hygiejnerengøring
            • Behandling af gulve
            • Tæpperens
            • Opvask
            • Affaldshåndtering

Skal vi håndtere din rengøring:
Kontakt os på telefon nr. +45 22577889 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i din virksomhed. Vi kommer ud og tager en uforpligtende dialog med dig, så vi sammen kan skræddersy den løsning, der passer til dig. Vi er muligvis ikke de billigste på markedet, men vi mener, at rengøring ikke er noget man skal gå på kompromis med. Vi vil hellere lægge vægt på, at opgaven bliver udført til 100% tilfredshed og fuldt ud efter kundens ønsker. Det er ikke med rengøringen, man skal hoppe over hvor gærdet er lavest. Det er hvad vi kalder ærlig rengøring.