Klinikrengøring/NIR rengøring

Klinikrengøring til præcision:
Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at holde deres klinik steril og bakteriefri, da det et arbejdsmiljøkvalitetsrengøring, der kræver nul tolerance overfor snavs. Derfor har vi hos KvalitetsRengøring et professionelt team af eksperter, der står klar til at løse rengøringsopgaven for dig. Med vores store erfaring i NIR rengøring og i forvejen store kundeportefølje af klinikker rundt om i Storkøbenhavn, Roskilde og rensten af Sjælland, kan vi garantere at vi leverer kvalitetsrengøring.

Kundetilfredshed er det vigtigste i vores forretning, derfor er vi også yderst bevidste om, at klinikrengøring/NIR indeholder andre udfordringer end normal rengøring gør. Hygiejnen og hygiejnezonerne, er alfa omega og noget som vores kunders klinikker afhænger af. Derfor vil du og dine medarbejdere kunne møde ind til rene, friske lokaler med et sundt indeklima.

Fagligt dygtige medarbejdere:
Vi sørger for en grundig oplæring af vores medarbejdere, alt efter dine behov og ønsker, så vi sammen kan sikre, at din klinik får den behandling, som den har brug for. Samtidig er ærlighed og gennemsigtighed grundstenen i ethvert godt samarbejde, derfor sørger vi for, at vi har løbende kontakt og dialog med jer. Vores logbog er et vigtigt instrument vi bruger til netop at sørge for at have så god kommunikation som muligt med jer som kunde, dvs. du har mulighed for løbende at skrive beskeder, ønsker eller anden information, som vore medarbejdere har brug for at tage højde for i sit arbejde.

Vores medarbejdere gennemgår hygiejnekurser, så de ved præcis, hvad de skal være opmærksomme på ved klinikrengøring/NIR. Fx hvor der primært vokser bakterier osv. Desuden vil vores chef for kvalitetskontrol komme på kontrolbesøg, så vi sammen kan garantere ærlighed og en rengøring vi kan stå inde for. Du er mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi kommer altid ud og inspicerer dine lokaler, således at vi sammen kan skræddersy den løsning, der passer til din klinik, hvad enten der er tale om en tandlægeklinik, lægeklinik, fysioterapeut osv.

Kontakt os enten pr telefon, på mail eller ved at udfylde kontaktformularen herinde, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Læge- og tandlæge-klinikker har altid udgjort en stor del af vores kundeportefølje. Vi har derfor solid erfaring med de særlige udfordringer ved netop denne type af kunder.

Priser fra 1.200 kr. ex. moms pr. måned

Priserne på klinikrengøring starter ved 1.200 kr. ex. moms pr. måned naturligvis ud fra størrelse og hyppighed af rengøringen. Se priseksempler herunder.