Kontorrengøring i København

Arbejdsmiljøet er vigtigt:
Kontorrengøring er en meget vigtig del af dit kontormiljø, da dårlig udført eller slet ingen rengøring kan føre til dårligt indeklima,Kontorrengøring syge medarbejdere og et generelt dårligt arbejdsmiljø. Selvom snavs eller støv måske ikke altid er synligt, så kan det have stor indflydelse på virksomhedens performance og det arbejdsmiljø du tilbyder dine medarbejdere.

Derfor tilbyder vi hos KvalitetsRengøring rengøring til alle kontormiljøer uanset størrelse og profession. Vi sætter en stor ære i vores arbejde og fokuserer 100% på at gøre kunden tilfreds med en detaljeret og grundig rengøring hver eneste gang. Kvaliteten er det vigtigste, når vi udfører vores arbejde, og vi lytter altid til, hvis vore kunder har særlige ønsker til vores rengøring. Vi har medarbejdere i hele Storkøbenhavn og Roskilde, så vi dækker størst muligt område på Sjælland.

Din garanti for kvalitet:

Kontorrengøringen udføres typisk aften og weekend, så I har fred og ro i hele jeres arbejdstid. Vi fører desuden en logbog, hvori du kan skrive ønsker og andre informationer vores medarbejdere skal være opmærksomme på. Vi garanterer en professionel indkøring af vores medarbejdere, hvor vores kvalitetschef sørger for den rette oplæring, så vi kan stå inde for, at rengøringen bliver udført korrekt efter jeres behov. Derudover holder vi en tæt kontakt til vores kunder, så vi løbende kan evaluere og dermed forbedre, hvis der skulle være grund hertil.

Skræddersyet løsning:

Du er meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på rengøring af dine kontorlokaler. Vi er måske ikke altid de billigste, men til gengæld kan vi altid stå inde for, at der med garanti er 100% rent når vi går, hver eneste gang. Det er hvad vi kalder ærlig rengøring. Vi kommer altid ud og inspicerer dine lokaler og tager en personlig snak med dig, så du er sikker på at modtage den rette løsning fra start. Giv os gerne et kald, send os en mail eller udfyld kontaktformularen her på siden, så lover vi at rette henvendelse så hurtigt som muligt.

En stor del af vores kundeklientel udgøres af kontorer – fra små startups til store advokatkontorer. Kontorrengøringen udføres typisk aften og weekend, så I har fred og ro i hele jeres arbejdstid.

Priser på kontorrengøring fra 1.850 kr. pr. måned

Priserne på kontorrengøring starter ved 1.850 kr. ex. moms. Se priseksempler herunder.