“Molt Wengel er rigtig glad for vores samarbejde med KvalitetsRengøring ApS.

Det er rigtig vigtigt for os, at rengøringen fungerer optimalt i hverdagen, og at vi ikke skal bekymre os om kvaliteten af rengøringen – det behøver vi bestemt ikke med KvalitetsRengøring ApS.

De er altid til rådighed ved forespørgsler eller ændringer, og de yder altid en høj service og fleksibilitet, som er et vigtigt element i samarbejdet.

Vi vil bestemt anbefale KvalitetsRengøring ApS til andre firmaer.”

Tereza SpirovskaBusiness KoordinatorMolt Wengel Advokatpartnerselskab

“Den vigtigste grund til at vi nu igennem mange år har valgt at bruge KvalitetsRengøring til at tage sig af vor rengøring skyldes at I står for stabilitet, kvalificerede ansvarsbeviste dygtige faste medarbejdere og altid parate til at rykke ud.

Jeg driver et kontorfællesskab hvor vi er 9 personer og får dagligt besøg af mellem 10 – 20 kunder og derfor betyder det noget for os at de sanitære forhold er i top og at kontorerne præsenterer sig ordentligt uden at vi selv behøver at være i kontrolmode af jeres arbejde.

Så jeg har ingen kommentarer til samarbejdet, alene stor ros.”

Flemming JensenIndehaverRengskab & Bogføring

“Vi har nu brugt KvalitetsRengøring i ca. 14 år, og vi er godt tilfredse.

Hvis der er noget vi synes der lige skal rettes op på, sker det meget hurtigt, så alt i alt super god service.”

Lena HøjtvedTandlægeAmagertandlægen

“Techno Danmark har med stor tilfredshed benyttet KvalitetsRengøring ApS siden 2002.

I alle årene har kvalitet og fleksibilitet været nøgleord og har sammen med en god dialog i høj grad været omdrejningspunktet for vort samarbejde.

For os er det vigtigt, at rengøringen fungerer 100% så vi overhovet ikke skal spekulere på det i dagligdagen, men i stedet kan koncentrere kræfterne om at styrke vor kerneforretning.

Vi kan derfor på det varmeste anbefale KvalitetsRengøring ApS.”

Susanne SchimmelBusiness KoordinatorTechno Danmark