Trappevask københvan

Trappevask i København

Trappevask er mere end blot vask af trapper:
Hvor utroligt det end lyder, så er trappevask ikke blot noget man lige gør. Det kræver præcision, grundighed og hårdt arbejde at få en trappe til at skinne og være så god som ny. Det er en opgave, der kræver mere end de fleste lige går og tror. Derfor ved vi hos KvalitetsRengøring, efter mange års erfaring, hvad det kræver for at få trappen til at skinne.
Mange trappevaskere gør måske ikke arbejdet helt grundigt og efterlader snavs både i hjørnerne, bag baluster, under måtter osv. Det er måske ikke altid til at se med det blotte øje, men går man efter i krogene, popper det op. Vores dygtige team af pålidelige og servicemindede medarbejdere har fået grundig oplæring i at udføre en trappevask grundigt og ned til mindste detalje.

Ærlig rengøring:
KvalitetsRengøring tilbyder trappevask i hele Storkøbenhavn, Roskilde og omegn. Vi garanterer, at kvaliteten er i top – det er nemlig vores konkurrenceparameter. Derfor er vores priser måske en anelse højere end andres, men til gengæld kan vi stå 100% inde for, at du modtager den service, som du har bedt om, til fuld tilfredshed for både dig og os. Det er hvad vi kalder ærlig rengøring.
Med vores indgående erfaring ved vi også, at det betaler sig at feje førend du vasker trappen. Det giver et langt bedre slutresultat og langt mindre støv, da støvet ikke hvirvles rundt, men bliver fjernet helt fra start af.

Den rette løsning:
Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 22577889 for en uforpligtende snak. Vi kommer gerne ud og sætter os omhyggeligt ind i ejendommens område, så vi kan sikre den bedst mulige trappevask. Vi giver dig herefter et tilbud på trappevasken, som er skræddersyet dine behov. Da ærlighed og kommunikation er fundamentet i vores virksomhed, sørger vi for kontinuerligt at have en tæt dialog med dig, så vi kan evaluere og finjustere efter behov.